Inschrijving:  gegevens voor Tastings en evenementen


 

Beste Whiskyliefhebbers, Vrienden(innen) en Bob's,

we plannen met de WCL13, op zondag 29 juni 2025 een Bbq - daguitstap, met een bezoek aan: 

                                

                                         " Brouwerij Craywinckel te lubbeek "

Brouwerij met een rijk verleden

Craywinckelhof is een vat vol geschiedenis. De wortels gaan meer dan 100 jaar terug, naar 1893, toen Germaan Van Obbergen (laatste bierbrouwer in 1917) een kleine hoevebrouwerij startte tussen Leuven en Diest. Het project was van korte duur, want tijdens WOI namen de Duitsers al het brouwmateriaal in beslag. In 2010 kwam met Louis Schrevens & Maria Van der Elst de vijfde generatie aan het roer. Met een hart voor brouwen en een hoofd vol ambitie bliezen zij de brouwerij nieuw leven in. In 2020 vond de familie hun partner voor de uitbating van het streekbelevingscentrum bij Matijs Van Eyken. 

Streekbelevingscentrum met sterke visie

Craywinckelhof is uitgegroeid tot een streekbelevingscentrum dat borrelt en bruist. Onze gerenoveerde vierkantshoeve loopt over van mogelijkheden: een pittoresk binnenplein, verschillende logies, een mooie grote feestzaal, … Een plek waar je kan horen, zien, voelen én proeven! Een gezellig familieweekend? Een stevige teambuilding? Een adembenemend trouwfeest? Bij ons ben je aan het juiste adres! Bij Craywinckelhof beleef je ten volle en verzamel je onvergetelijke herinneringen voor de toekomst.
        
     
 
    
 
                                      Hoe ziet deze WCL13 Bbq - daguitstap eruit?
 
                                    - De bus vertrekt vanaf Gentbrugge  (P+R parking) Brusselsesteenweg - 
                                      Arsenaal, stipt om 11u. 
                                     
                             We worden ter plekke begeleid bij aankomst voor een exclusieve rondleiding.
                                                                                         
                                                   - RECEPTIE. (13u / 14u)
- Na de rondleiding gaan we met ze'n allen richting receptie, waar jullie met de nodige aperitieven en enkele hapjes worden
ontvangen                                  
                                                   - BBQ Buffet. (14u / 17u)
- Om 14u eindigt de receptie en maken we ons op, voor 't bbq buffet, dat zal bestaan uit:
                                    
                                        Vlees: Spareribs
                                                   Entrecote
                                                   Kippenspies
                                           Vis : Scampispies
                                                   Papillot van vis
                 Groentjes en extra' : Aardappelen in papillot
                                                   Halloumi groentenspies
                                                   Assortimenten salades
                                                   Broodsoorten & sausen
 
Tijdens de Bbq wordt er voorzien aan tafel van water en worden er bieren, wijnen, frisdranken en warme dranken geserveerd.
 
                                                 - DESSERTBUFFET. (17u / 18u).
- Omstreeks 17u en dat tot en met 18u, sluiten we onze dag af met een lekker 8 verschillende dessertbuffet.
                        Bijhorende dranken kunnen tot 18u verkregen worden aan de bar. 
 
 
            Na een mooie lekkere en bijzondere dag, wacht de bus ons op en vertrekken we stipt om 18u15, zodat we rond 20u terug te Gentbrugge zijn. 
 
- WCL13 voorziet wel nog wat lekkers op de bus voor onze whiskyliefhebbers.
 
             Prijs voor deze WCL13 Bbq - daguitstap is :  €110,00 p/p *All in. 
                                                                     
                                   
 *All in: 
Bus, Receptie, Bbq-Buffet, Dessertbuffet en alle dranken (zoals vermeld zie in de mail) tijdens receptie, bbq buffet en dessertbuffet, vanaf 13u tot en met 18u                                       
           
Verdere info zie mailtje                                 
 
 
We hopen jullie er graag bij te zien 
 
 

 

 


 




 

Na een schitterende tasting van de Whisky Amigo’s, gaan we van start voor een volgende mooie tasting en dit eerstkomende op vrijdag 11 april 2025.

Onze gastspreker voor deze avond is Johan Ivens.
Johan Ivens allang geen onbekende meer voor de whiskyliefhebbers op festivals en in het Whisky wereldje.
Johan is tevens eigenaar en beheerder van BV Impac Concepts. Project Whisky Import  Belux.
Het wordt weer een mooie en gezellige avond, met een verrassende top line up.


Inschrijven kan je nog steeds als volgt:

Vrijdag 11 April 2025 we starten om 20u.

Locatie: Grand Café Dobbelhof (bij Geert & Caroline)
             Tichelrei 9 
             9000 - Gent

Prijs: leden€ 40p/p 
         Niet leden €50,00p/p 

Te storten op volgende rekeningnummer:
BE29 0004 6988 4164
Met vermelding: T110425
Naam/aantal

 

 


De Whisky Amigo's zullen ons verrassen met een heerlijke Line up, een tipje van de sluier:

 

o.a. met een Ardbeg, Kilchoman enz.....

Vol passie, kennis en met de nodige informatie brengen ze deze schitterende line up naar jullie toe.  

 

Willen jullie er graag bij zijn dat kan. 

Inschrijven voor deze tasting kan je nog steeds als volgt:

 

 

Vrijdag 07 maart 2025 we starten om 20u.

Locatie: Grand Café Dobbelhof (bij Geert & Caroline)
             Tichelrei 9 
             9000 - Gent

Prijs: leden€ 40p/p 
         Niet leden €50,00p/p 

Te storten op volgende rekeningnummer:
BE29 0004 6988 4164
Met vermelding: T07032025
Naam/aantal

 

 


Beste Whiskyliefhebbers,
Met dank aan Geert en Claudine van de firma C&G services uit Eeklo, mogen wij jullie laten genieten, van een exclusieve tasting.

 
Let wel op! 
Deze tasting gaat enkel door, voor leden van Wcl13. 
Het aantal is beperkt tot 12 personen, en kan enkel gereserveerd  worden per telefoon.
 ( geen 
En dit vóór 20/02/2025
Dus ‘t es vuur de rappe


Deze exclusieve tasting zal doorgaan in ons lokaal Grand Café met een beperkt aantal proevers. Manager en Master Distiller of the Copper Rivet, Abhishek Banik, is op doorreis in ons land en via Geert en Claudine wil Banik voorons zijn whisky's in een beperkt groepje even voorstellen.
Je zal kunnen genieten van 5 exclusieve whisky’s uit de Copper Rivet Distillery.

  • Son of a Gun - grain whisky new make
  • Son of the Sea - single malt new make
  • Signature Single Malt - Column and Pot distilled
  • Signature Grain Whisky
  • Single Malt - Pot Distilled
 
Deze exclusieve tasting gaat door op:
Vrijdag 21/02/‘25
Om: 20u
Grand Café 
Tichelrei 9
9000 Gent
Prijs: wcl13 leden €15,00
 
Wie snel reageert is er bij :-)
Groetjes Will & Marc 


 



Unprecedented English Whisky's

06/09/2024

 

Dank voor de Bbq inschrijvingen.

Wij moeten de inschrijvingen stopzetten, de Wcl13 Bbq is VOLZET.





Special Tasting: THE STORY OF SEVEN WHISKY BOTTLES BY MEMBERS OF THE WHISKYCLUB13.

Datum: 15 september 2023, om 20u

Locatie: Feestzaal Martijn Dewulf

                 Verkortingstraat 4

                 9040 St. Amandsberg

         Prijs Leden: €35,00 p/p

          niet Leden: €45,00 p/p

Te Storten op volgende rekening: BE29 0004 6988 4164

met vermelding van T150923 en naam en aantal

 


Tasting met Geert De Bolle

Datum: 02 juni 2023, om 20u

Locatie: Feestzaal Martijn Dewulf

                 Verkortingstraat 4

                 9040 St. Amandsberg

         Prijs Leden: €35,00 p/p

          niet Leden: €45,00 p/p

Te Storten op volgende rekening: BE29 0004 6988 4164

met vermelding van T020623 en naam en aantal

 


Tasting  met Chris Lauriers

Datum: 14 april 2023, om 20u

Locatie: Feestzaal Martijn Dewulf

                 Verkortingstraat 4

                 9040 St. Amandsberg

         Prijs Leden: €35,00 p/p

          niet Leden: €45,00 p/p

Te Storten op volgende rekening: BE29 0004 6988 4164

met vermelding van T140423 en naam en aantal

 

 

 

 

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

van bost philip
een jaar geleden

Recent werd het boek Whisky, beer & food van Bob Minnekeer en Andrew Verschetze aan het publiek voorgesteld.
Naast de vele publicaties over whisky’s is dit een welkome aanvulling in het boekenaanbod.

Een 20-tal restaurateurs gaan aan de slag met het pairen van whisky en (lokale) bieren.
Het resultaat is een mooi boek met verrassende gerechten en combinaties.
Ongetwijfeld een publicatie waarin de leden van uw whiskyclub kunnen interesse hebben.

In bijlage voeg ik de productfiche van het boek in het Nederlands en Frans, het boek werd in beide talen uitgegeven.

We kijken graag samen met u hoe we dit boek samen aan de leden van Whiskyclub 13 kunnen aanbieden.