De  Whisky Van de Maand.

The Epicuperian.

 

Whisky Amigo's

Ook voor deze nieuwe maand kozen wij, samen met Claudine en Geert van C&G Services een whisky van de maand: The Epicurean Ghent Edition is een limited edition van The Epicurean die in 2022 werd uitgebracht. De whisky is een ode aan de stad Gent, en de fles is in een steampunk-stijl ontworpen. Op de fles staan verschillende verwijzingen naar de stad, zoals de postcode 9000, de Gulden Draak, de Gentse Feesten, Leo Baekeland (de uitvinder van bakeliet) en de Belleman.

De whisky zelf is gemaakt van een mix van maltwhisky's uit de Lowlands, en is gerijpt in eikenhouten vaten gedurende ten minste 12 jaar. De whisky heeft een lichtgele kleur en een rijke, fruitige neus met aroma's van citrus, perziken, bloemen en kruiden. In de mond is de whisky vol en zacht, met smaken van vanille, honing, karamel en fruit. De afdronk is lang en kruidig, met een vleugje chocolade.

De Epicurean Ghent Edition is een unieke whisky die een perfecte manier is om de stad Gent te eren. De whisky is limited edition (480 flesjes), 53,9%ABV Cask Strength, dus als je er eentje wilt bemachtigen, moet je er snel bij zijn!


De  Whisky Van de Maand.

Dumbarton Rock.

 

Te bestellen op volgende info adres:

GSM 

+32 468 15 88 87

EMAIL

info@cgservices.eu

ADRES

C&G Services
Stationsstraat 84A1 
9900 Eeklo

 

C&G Services:  Staat voor Claudine en Geert.Die altijd, om het even de omstandigheden, een uitstekende service willen geven. Het begon toen ze beiden hun job verloren. Met de liefde voor het product en veel enthousiasme begonnen ze aan hun groot avontuur.

Cava, wijn en whisky verkopen, eigenlijk meer om de whisky, dan de rest. Doorheen de jaren hebben ze de nodige kennis en vaardigheid verkregen en door hun vele reizen naar Schotland vrienden gemaakt in de branche en met vele andere contacten gelegd van verscheidene distilleries. Ze doen het nu reeds vanaf 2012 en nog steeds met overgave en liefde voor het product en Schotland. Geen festival of een evenement of C&G Services is aanwezig of op bezoek, zo wordt nog iedere dag hun honger naar kennis aangevuld, om steeds het beste aan hun klanten te kunnen aanbieden.

 

BEL ONS

+32 468 15 88 87

EMAIL

info@cgservices.eu

ADRES

C&G Services
Stationsstraat 84A1 
9900 Eeklo

 

C&G Sercices

 

🥃 Info betreffende Whisky aanbod van de maand (C&G Services)en samples (Whisky Amigo's), kan je eveneens terugvinden voor verdere informatie  in onze rubriek  " LINKEN" .