FEESTZAAL  MARTIJN DEWULF

Kom je naar één van de tastingen van de WhiskyClub13, dan verwelkomen we U/jullie  in een gezellige sfeer in de : 

Feestzaal Martijn Dewulf

Verkortingstraat 42, 9040 Gent
info@feestzaal-martijn-dewulf.be
GSM: 0471 67 18 72

https://feestzaal-martijn-dewulf.be /nl.


C&G SERVICES

C&G Services:  Staat voor Claudine en Geert.Die altijd, om het even de omstandigheden, een uitstekende service willen geven. Het begon toen ze beiden hun job verloren. Met de liefde voor het product en veel enthousiasme begonnen ze aan hun groot avontuur.

Cava, wijn en whisky verkopen, eigenlijk meer om de whisky, dan de rest. Doorheen de jaren hebben ze de nodige kennis en vaardigheid verkregen en door hun vele reizen naar Schotland vrienden gemaakt in de branche en met vele andere contacten gelegd van verscheidene distilleries. Ze doen het nu reeds vanaf 2012 en nog steeds met overgave en liefde voor het product en Schotland. Geen festival of een evenement of C&G Services is aanwezig of op bezoek, zo wordt nog iedere dag hun honger naar kennis aangevuld, om steeds het beste aan hun klanten te kunnen aanbieden.

 

BEL ONS

+32 468 15 88 87

EMAIL

info@cgservices.eu

ADRES

C&G Services
Stationsstraat 84A1 
9900 Eeklo

 

Eerst volgende tasting van C&G Services: 23 maart 2023 - Daithi O'Connell stelt zijn assortiment voor. Reservatie ENKEL via C&G services (zie flyer hiernaast)

C&G Sercices

 Whisky Amigos

Wie zijn we? Wat doen we? wat drijft ons?

Wij zijn drie vrienden die in de afgelopen jaren, als hobby, de nodige festivals bezochten en de smaken en geuren van de drams ontdekten. 

Door te reizen naar de bakermat Schotland, land van het gouden vocht, en het bezoeken van tal van distilleerderijen is onze passie steeds verder gegroeid. Tevens trachten wij op zoek te gaan naar originele, speciale en betaalbare Whisky's.

www.whiskyamigos.com - whiskyamigos@gmail.com

 


When Whisky "Meats" BBQ. - 17 Juni 2023


Whisk(gu)y

 

Als het feestje al eens anders mag zijn dan zit je goed bij Whisk(gu)y : food with Spirit .

uw feestje op maat met aparte gerechten.

Te bekijken te bereiken en te boeken via verdere informatie op Facebook:

Whisk (gu)y


UUЯ: uw klok op maat

Sinds de 19e eeuw staat de familie Moens bekend als klokkenmakers. Veertig jaar geleden kwam Alex in de zaak en nu zorgt zoon Max voor een frisse wind. Het creëren van gepersonaliseerde klokken is daar een gevolg van.

Renovatie, restauratie en transformatie

In een tijd van smartphones en tabletcomputers, komen mensen soms in de verleiding om te zeggen dat uurwerken niet meer nodig zijn. Maar een goed uurwerk is meer dan een simpele klok aan uw pols. Het is een statussymbool en vooral een modieus sieraad. Wij geloven in deze tijden steevast in de blijvende uitstraling van een fraai polshorloge. En het blijft nog steeds de snelste manier om de tijd in de gaten te houden. Aarzel niet en kies voor een uurwerk bij ons. Uw logo in een nieuwe klok verwerken of een defecte klok weer opstarten? Alles kan met UUЯ in Drongen. Bij Moens kan u terecht voor renovatie, restoratie en transformatie van uw klok.

Geïnteresseerd? Neem contact op

Hebt u vragen over de mogelijkheden van UUЯ? Aarzel dan niet en Neem contact op met Juwelier Alex Moens. Alex en Max geven graag meer inlichtingen.

 

Oude Abdijstraat 24
9031 Drongen
Ligging

 

Tel : 09 226 16 15
info@juwelieralexmoens.be
BTW BE 0476.093.321

 

Di / wo / vr : 10u00-12u00 & 14u00-18u00
Do : enkel op afspraak
Za : 10u00-12u00 & 14u00-17u00
Ma / Zo : Gesloten